Augustus_Dance_News

CORONA Maatregelen

Mogen we je vragen om de Corona-richtlijnen te lezen op deze site, en even door te nemen met je kind voordat het naar de les komt, ajb. We houden die zo goed als mogelijk up-to-date?

Heropstart vanaf september

Deze info vervangt alle voorgaande info

De lessen in zaal 3 in Moerkensheide, DanceMix met Meriban op zaterdagvoormiddag, hebben een beperking van MAXIMUM 8 deelnemers. Meriban is bereid om , zolang het nodig is 2 dezelfde lessen DanceMix te geven – waarvoor dank. Een les DanceMix om 10u10 en een les DanceMix om 11u10 (die reeds volzet is). De kleuterdans gaat door in OCP van 9u00-9u50, voor de rest van het schooljaar.

Start nieuwe inschrijvingen

Het nieuwe schooljaar (2020-2021) waarvoor je zal betalen of reeds betaalde begint op 30 september. Er is een beperking van een MAXIMUM aantal deelnemers. Daarom raden wij je aan om nu reeds de overschrijving van je voorkeur-lessen te maken, zodat je les naar keuze niet VOLZET is. Of een les VOLZET is kan je terugvinden op ons uurrooster A4

Inschrijven .

Eigenlijk is het eenvoudig: ben je al lid dan kies je een les en maak je de overschrijving, met vermelding van de code van de les die op het uurrooster staat. Binnen de 8 dagen na overschrijving ontvang je een bevestigingsmail.

September 2020 – Reserveren verplicht

Van 2 – 26 september is dit een compensatie voor de lessen van de maand mei 2020. Dat betekent dat als jouw kind was ingeschreven in 2019-2020 het in september nog bij ons kan verder dansen in het nieuwe uurrooster. Reserveren voor de gewenste lessen is verplicht. We moeten ons nl. aan de maximale beperking van het aantal deelnemers houden. Reserveren is verplicht voor iedereen. We testen nog even de laatste loodjes van een betaalbaar reservatiesysteem en houden je asap. op de hoogte.

Nieuwe uurrooster

Dans voor Volwassenen

Vanaf september kunnen volwassenen in onze danslessen meedansen. Verder zijn zij uiteraard welkom in de lessen ZUMBA, die vanaf september op maandag in de Veldblomme zullen doorgaan en waarbij reserveren ook verplicht is.

Shows 2021

We hopen dat onze shows in 2021 kunnen doorgaan. Blokkeer je alvast in je agenda zaterdag 27 maart en zondag 28 maart 2021. We organiseren dan shows op zaterdag én zondag in de Cultuurzaal van het OCP. Iedereen doet aan alle shows mee.

Summer Dance

De deelnemers in de lessen SummerDance op vrijdagavond 21 en 28 augustus in Moerkensheide genieten nog volop van de nieuwe choreografieën en stomen zich klaar om er in september opnieuw ‘in te vliegen’. Reservatie is verplicht via deze link.

Ik “dans” in mijn kot

Blijf ajb gebruik van maken van onze danceclips en moedig je kind aan om online met vriendinnetjes ALLE clips te dansen! Je kan elkaar terugvinden via de WhatsApp en Messengergroepjes van de dansgroepen of de opgenomen clipjes via onderstaande knop bekijken.

🥰

ZUMBA

Ondertussen gaat outdoor ZUMBA nog steeds door aan Moerkensheide. Elke maandagavond van 20u00-21u00 tot en met 31 augustus. Voor leden en niet-leden van DanceReactionVZW.

Een persoonlijke vraag

Stuurt u dan even een mailtje naar Rita ?