Juli_Dance_News

Zomermaanden

Beste ouders

We hopen dat jullie van een heerlijke vakantie (onder ‘de omstandigheden’) genieten en wij kijken alvast uit naar de inschrijvingen voor het volgende schooljaar – met beperking van een MAXIMUM aantal deelnemers. Daarom raden wij je aan om nu reeds de overschrijving van je voorkeur-lessen te maken, zodat je les naar keuze niet VOLZET is. Je vindt de info bij Inschrijven . Eigenlijk is het eenvoudig: ben je al lid dan kies je een les en maak je de overschrijving, met vermelding van de code van de les die op het uurrooster staat. Binnen de 8 dagen na overschrijving ontvang je een bevestigingsmail.

CORONA Maatregelen

Mogen wij je vragen om deze corona-richtlijnen even door te nemen voordat je kind naar de les komt, ajb?

ZATERDAGEN in MOERKENSHEIDE: De lessen op zaterdagvoormiddag, in zaal 3 in Moerkensheide (Kleuters en DanceMix), hebben op dit ogenblik van schrijven, een beperking van MAXIMUM 8 deelnemers. We zoeken nog steeds naar alternatieven. Je leest er alles over bij de ZATERDAG op het Uurrooster of op het overzicht op het uurrooster op A4

Summer Dance

De deelnemers in de lessen SummerDance in Moerkensheide genieten volop van de nieuwe choreografieën en stomen zich klaar om er in september opnieuw ‘in te vliegen’.

ZUMBA

Ondertussen gaat outdoor ZUMBA nog steeds door aan Moerkensheide. Elke maandagavond van 20u00-21u00 tot en met 31 augustus. Voor leden en niet-leden van DanceReactionVZW.

Ik “dans” in mijn kot

Blijf ajb gebruik van maken van onze danceclips en moedig je kind aan om online met vriendinnetjes ALLE clips te dansen! Je kan elkaar terugvinden via de WhatsApp en Messengergroepjes van de dansgroepen of de opgenomen clipjes via onderstaande knop bekijken.

🥰

Vanaf september

We willen niet op de zaken vooruitlopen en geen valse beloftes maken maar we hebben nog steeds de intentie om van 2 – 26 september alle lessen (passend bij leeftijd/niveau) voor iedereen op te starten, als compensatie voor de maand mei en tegelijk als proeflessen voor iedereen. Dat betekent dat als jouw kind was ingeschreven voor bv clipdance (2019-2020) het in september veel meer zal mogen dansen én clipdance én modernjazz én bv dancemix zal kunnen volgen, 4 weken lang. We maken gebruik van het NIEUWE uurrooster (hieronder). Wij weten zeker dat je kind gelukkig zal zijn en samen met de vriendinnetjes met ons mee zal willen dansen.

Nieuwe uurrooster

Het nieuwe uurrooster is ondertussen gepubliceerd. Als u tegenstrijdigheden leest, wil je die even melden aan Rita Dank u.

Nieuw

  • Breakdance
  • Urban Styles
  • Urban Fusion
  • ShowDance
  • Wedstrijdteams op zondag
  • Dansen voor VOLWASSENEN

Dans voor Volwassenen

Vanaf september kunnen volwassenen in onze danslessen meedansen. Verder zijn zij uiteraard welkom in de lessen ZUMBA, die vanaf september – onder voorwaarden van normale omstandigheden – op maandag in de Veldblomme zullen doorgaan.

Start nieuwe inschrijvingen

Wacht niet langer en schrijf je kind NU in voor het nieuwe schooljaar, dat hopelijk ‘normaal’ zal verlopen van 30 september 2020 tem eind mei 2021. Inhaallessen in september volgens het nieuwe uurrooster.

Shows 2021

We hopen dat onze shows in 2021 kunnen doorgaan. Blokkeert u alvast in je agenda zaterdag 27 maart en zondag 28 maart 2021. We organiseren dan shows op zaterdag én zondag in de Cultuurzaal van het OCP. Iedereen doet aan alle shows mee.

Een persoonlijke vraag

Stuurt u dan even een mailtje naar Rita ?