Juni_Dance_News

Het nieuwe normaal

Beste ouders

In ‘normale’ omstandigheden is de maand juni, voor DancereactionVZW, een rustige maand met de examens van de choreografen en de tieners & vooral het einde van het dansjaar.

Summer Dance (klik hieronder op de foto)

ZUMBA

Ondertussen gaan we wél al van start met ZUMBA aan Moerkensheide. Elke maandagavond van 20u00-21u00 bij goed weer. Vanaf 15 juni tot en met 31 augustus. Voor leden en niet-leden van DanceReactionVZW. Reservatie ZUMBA is wél verplicht op 15 22 en 29 juni tot max. 19 deelnemers.

Terugblik op 2019-2020

Choreografe Liza (GirlyHipHop – woensdagen): Het eerste jaar dat ik mijn eigen groep begeleid bij jullie in De Pinte en eigenlijk was élke week schoon, want ze kwamen met veel goesting om te dansen en ze zijn leergierig! Ze zien groeien in hun dansen & persoonlijlheid, dat maakt mijn dansjaar goed

Choreografe Anouk (TeensCrew & PowerCrew): Mooie momenten: Sowieso de ervaring en de voldoening van de deelname aan de wedstrijd! Voor de rest een bewogen jaar op familiaal vlak. Maar blij nog steeds deel uit te maken van dit topteam.

Choreografe Lien (Jazz en MotionTeam): Voor mij was dit jaar persoonlijk hoe ik mijn ogen opengetrokken heb naar de vooruitgang bij bepaalde dansers. In beide groepen. INZET, TOEWIJDING, en daardoor de vooruitgang die ze in de les, maar ook door thuis te oefenen en te blijven oefenen, bereikt hebben. En wat was het voor mij zalig om met hen te kunnen werken. Je wist dat een leerling een bepaalde beweging absoluut niet beheerste, een uitdagende beweging waar ik 4 weken zou op werken. Ingepland. Komen ze in de volgende les: ‘Kijk, juf Lien!’. Waw! Smelt! Daarvoor doe ik het!

Danslessen De Pinte
Jeugd

Ik “dans” in mijn kot

Blijf ajb gebruik van maken van onze danceclips en moedig je kind aan om online met vriendinnetjes ALLE clips te dansen! Je kan elkaar terugvinden via de WhatsApp en Messengergroepjes van de dansgroepen of de opgenomen clipjes via onderstaande knop bekijken.

🥰

Vanaf september

We willen niet op de zaken vooruitlopen en geen valse beloftes maken maar we hebben nog steeds de intentie om van 2 – 26 september alle lessen (passend bij leeftijd/niveau) voor iedereen op te starten, als compensatie voor de maand mei en tegelijk als proeflessen voor iedereen. Dat betekent dat als jouw kind was ingeschreven voor bv clipdance (2019-2020) het in september veel meer zal mogen dansen én clipdance én modernjazz én bv dancemix zal kunnen volgen, 4 weken lang. We maken gebruik van het NIEUWE uurrooster (hieronder). Wij weten zeker dat je kind gelukkig zal zijn en samen met de vriendinnetjes met ons mee zal willen dansen.

Nieuwe uurrooster

Het nieuwe uurrooster is ondertussen gepubliceerd. Als u tegenstrijdigheden leest, wil je die even melden aan Rita Dank u.

Nieuw

  • Breakdance
  • Urban Styles
  • Urban Fusion
  • ShowDance
  • Wedstrijdteams op zondag
  • Dansen voor VOLWASSENEN

Dans voor Volwassenen

Vanaf september kunnen volwassenen in onze danslessen meedansen. Verder zijn zij uiteraard welkom in de lessen ZUMBA, die vanaf september – onder voorwaarden van normale omstandigheden – op maandag in de Veldblomme zullen doorgaan.

Start nieuwe inschrijvingen

We houden u op de hoogte van de datum waarop u uw kind kan inschrijven voor het nieuwe schooljaar, dat hopelijk ‘normaal’ zal verlopen van 30 september 2020 tem eind mei 2021

Shows 2021

We hopen dat onze shows in 2021 kunnen doorgaan. Blokkeert u alvast in je agenda zaterdag 27 maart en zondag 28 maart 2021. We organiseren dan shows op zaterdag én zondag. Iedereen doet aan alle shows mee.

Vakantie 2020

Wij kijken alvast uit naar de vakantie

Een persoonlijke vraag

Stuurt u dan even een mailtje naar Rita ?