MEI_Dance_News

Corona-crisis

Beste ouders, ondertussen is het einde van de lockdown in zicht en kijken onze kinderen uit naar een nieuwe manier van schoolgaan en bent u misschien (opnieuw) aan de slag. Het thuiswerken heeft/had zijn voordelen en nadelen. Op 12 maart wisten we niet wat er ons overkwam. Nu weten we hoe ‘Ik dans in mijn kot’ voelt.

Ballet de Paris in Lockdown

Ik “dans” in mijn kot

Om de continuïteit van de danslessen te garanderen leverden onze choreografen extra inspanningen door het maken van ongeveer +60 danceclips en online live-lessen als vervanging voor de geannuleerde lessen. Blijf er aub gebruik van maken en moedig uw kind aan om online met vriendinnetjes ALLE clips te oefenen! U kan elkaar terugvinden via de WhatsApp en Messengergroepjes van de dansgroepen of de opgenomen clipjes via onderstaande knop bekijken.

Vanaf week 18

Omdat wij de social distance niet kunnen garanderen en ook van de overheid nog geen toestemming kregen om te herbeginnen en we dus allemaal ons gezond verstand moesten laten spreken, werden de laatste 3 lessen opgeschoven naar september.

Vanaf september

We willen niet op de zaken vooruitlopen en geen valse beloftes maken maar we hebben de intentie om van 2 – 26 september alle lessen (passend bij leeftijd/niveau) voor iedereen op te starten, als compensatie voor de maand mei en tegelijk als proeflessen voor iedereen. Dat betekent dat als uw kind was ingeschreven voor bv clipdance (2019-2020) het in september veel meer zal mogen dansen én clipdance én modernjazz én bv dancemix zal kunnen volgen, 4 weken lang. We maken dan al gebruik van het NIEUWE uurrooster (hieronder). Wij weten zéker dat u kind gelukkig zal zijn en samen met de vriendinnetjes met ons mee zal willen dansen.

Nieuwe uurrooster

Het nieuwe uurrooster is ondertussen gepubliceerd. Enige wijzigingen zijn gebeurd, afhankelijk van de beschikbaarheid van de zalen, choreografen en stijlen. Als u tegenstrijdigheden leest, wil je die even melden aan Rita want met copy/paste kan er altijd een foutje insluipen. Dank u.

Nieuw

  • Breakdance
  • Urban Styles
  • Urban Fusion
  • ShowDance
  • Wedstrijdteams op zondag
  • Dansen voor VOLWASSENEN

Dans voor Volwassenen

Vanaf september kunnen volwassenen in onze danslessen meedansen. Verder zijn zij uiteraard welkom in de lessen ZUMBA, die vanaf september op maandag in de Veldblomme zullen doorgaan.

Feedback

Als u op het nieuwe uurrooster feedback hebt, dan lezen we het graag via de knop. Als we bepaalde trends en patronen zien, kunnen we misschien aanpassing van het uurrooster overwegen binnen de mogelijkheden dit we hebben.

Start nieuwe inschrijvingen

We houden u op de hoogte van de datum waarop u uw kind kan inschrijven voor het nieuwe schooljaar, dat hopelijk normaal zal verlopen van 30 september 2020 tem eind mei 2021

Shows 2021

We hopen dat onze shows in 2021 kunnen doorgaan. Blokkeert u alvast in uw agenda zaterdag 27 maart en zondag 28 maart 2021.

Een persoonlijke vraag

Stuurt u dan even een mailtje naar Rita ?