Contact

Je bent nieuw ?

  • Als je nieuw bent bij DanceReaction, wil je dan het contactformulier (onderaan op deze pagina) invullen, zodat wij over alle gegevens beschikken?

Je bent al lid?

  • Lees zéker de Corona Richtlijnen
  • Als jij of jouw kind al lid bent/is van DanceReactionVZW volstaat het een email met je vraag te sturen.
  • Als je je kind wenst in te schrijven voor 2021-2022 mag je meteen de overschrijving maken met vermelding van de naam van de danser(es) + CODE(s) die terug te vinden zijn op het uurrooster en hoef je DIT formulier niet opnieuw in te vullen.  (Codes beschikbaar begin juni 2021)
  • Hier lees je alles over inschrijven 

Inschrijven en proeflessen?

Januari 2022

Wil je graag instappen in de lessen (tot eind januari 2022) vul je dan het contactformulier in. Vanaf februari wacht je beter tot de proeflessen in mei 2022.

2021 -2022

Communicatie

JEUGD

Tijdens het schooljaar verloopt de communicatie met de choreografen via het geheime messenger-groepje of WhatsApp-groepje van de dansgroep van jouw kind. Dit communicatiegroepje wordt in de loop van september gemaakt door de choreografe van uw kind. Verzeker je ervan dat je naam of die van je kind opgenomen is. Last minute wijzigingen ontvang je per e-mail

  • Huidige info is altijd ‘onder voorbehoud van actuele Corona-Veiligheidsmaatregelen.
  • Door de maximale beperking van het aantal deelnemers bieden we geen garantie dat er nog plaats is/zal zijn in de door jouw gekozen les.
  • Vanaf 1 september 2021 begint het nieuwe lidmaatschap 2021-2022 te lopen tot +/- eind mei 2022. Dit is het lidmaatschap waarvoor je betaalt.

Contactformulier nieuwe leden

Wil je duidelijk aangeven of je voor JEZELF of voor een KIND/TIENER de info vraagt of inschrijft ?

Opgelet: wij MOETEN van elk nieuw betalend lid het Rijksregisternummer doorgeven aan de verzekering via Fedes. Als wij het rijksregisternummer niet ontvangen dan is het lid niet verzekerd. De handigste manier is dat je nu meteen hieronder alles invult, dan kunnen wij dit na ontvangst van het lidgeld rechtstreeks aan de verzekering doorgeven.

Heb je een andere vraag, wil je dan een mail sturen naar Info@dancereaction.be (Rita Termote, verantwoordelijke Dagelijks Bestuur DanceReactionVZW).