Contact

Inschrijven voor dans/proef/lessen JEUGD en ZUMBA

Je bent nieuw ?
Als je nieuw bent bij DanceReaction, wil je dan het onderstaande contactformulier invullen? Voor gratis proeflessen dans- of ZUMBA-proeflessen ontvang je binnen de 48 uren jouw bevestigingsmail.

Tijdens het schooljaar verloopt de communicatie met de choreografen via het geheime messenger-groepje of WhatsApp-groepje van de dansgroep van jouw kind. Dit communicatiegroepje wordt in de loop van september gemaakt door de choreografe van uw kind. Verzeker je ervan dat je naam of die van je kind opgenomen is. Last minute wijzigingen ontvang je per e-mail

Wil je duidelijk aangeven of je voor JEZELF of voor een KIND/TIENER de proefles vraagt

Opgelet: wij MOETEN van elk nieuw betalend lid het Rijksregisternummer doorgeven aan de verzekering via Fedes. Als wij het rijksregisternummer niet ontvangen dan is het lid niet verzekerd. Wij raden u aan om dit nummer door te mailen tegelijk met de betaling van het lidgeld, tenzij u het hier al invult.

Je bent al lid?
Als jij of jouw kind al lid bent/is van DanceReactionVZW volstaat het een email met je vraag te sturen.

Van zodra de betalingsvoorwaarden gekend zijn: Als je je kind wenst in te schrijven voor 2020-2021 mag je meteen de overschrijving maken met vermelding van de naam van de danser(es) + CODE(s) die terug te vinden zijn op het uurrooster en hoef je DIT formulier niet opnieuw in te vullen.  Hier lees je alles over inschrijven 

Heb je een andere vraag, wil je dan een mail sturen naar Info@dancereaction.be (Rita Termote, verantwoordelijke Dagelijks Bestuur DanceReactionVZW).