Contact

Je bent nieuw ?

  • Als je nieuw bent bij DanceReaction, wil je dan het contactformulier (onderaan op deze pagina) invullen? Zo beschikken wij en de verzekering over alle gegevens.

Je bent al lid?

  • Als jij of je kind al lid bent/is van DanceReactionVZW volstaat het een email met je vraag te sturen. Of gewoon de overschrijving te maken.
  • Als je je kind wenst in te schrijven voor 2022-2023 maak je meteen de overschrijving met vermelding van de naam van de danser(es) + CODE(s) die terug te vinden zijn op het uurrooster en hoef je DIT formulier niet opnieuw in te vullen.  (Codes beschikbaar 20 mei 2022) 

Contactformulier

Opgelet: wij MOETEN van elk nieuw betalend lid het Rijksregisternummer doorgeven aan de verzekering via Fedes. Als wij het rijksregisternummer niet ontvangen dan is het lid niet verzekerd. De handigste manier is dat je nu meteen hieronder alles invult, dan kunnen wij dit na ontvangst van het lidgeld rechtstreeks aan de verzekering doorgeven.

Op het onderstaande formulier zie je de lessen van het nieuwe uurrooster 2022-2023.

Wil je duidelijk aangeven of je voor JEZELF of voor een KIND/TIENER de info vraagt of inschrijft ?


Communicatie

Tijdens het schooljaar verloopt de communicatie met de choreografen via het WhatsApp-groepje van de dansgroep van je kind. Deze communicatiegroep maakt de choreografe in september. Verzeker je ervan dat je naam & telefoon en/of die van je partner en kind opgenomen is. Last minute wijzigingen ontvang je altijd via WhatsApp !


Heb je een andere vraag, wil je dan een mail sturen naar Info@dancereaction.be (Rita Termote, verantwoordelijke Dagelijks Bestuur DanceReactionVZW).