Culturele Fietsroutes

Op onze fietstochten – rekening houdend met de SOCIAL DISTANCE – ontdekken we de culturele hoogtepunten in de Leie en Scheldestreek en laten ons verrassen door de talrijke kunstenaars en artiesten en verborgen geheimen in onze streek.

Reservatie: Maak een account (op SuperSaas) voor de traceerbaarheid. Je kan reserveren tot eind augustus. Kun je toch niet deelnemen, wil je dan je reservatie annuleren? Reservaties ontvangen 1 dag voor de uitstap een herinnering.

Je kunt elke week meefietsen tussen Schelde en Leie. Het tempo is rustig en nodigt uit voor een babbel en kennismaking onderweg. We nemen ook 10 minuten pauze voor een meegebrachte snack of drankje. In functie van de lengte van de dagen kiezen we tochten die langer of korter duren. We rijden maximaal met 5 – 15 deelnemers per avond, afhankelijk van wie er die avond vrij is. Als het regent (of als er regen voorspeld wordt) fietsen we niet.

Woon je op de route, geef ons dan een seintje, want dan hoef je niet eerst naar het OCP te komen. Je rijdt dan gewoon met ons mee op het ogenblik dat we ‘passeren’.

We hebben een WhatsApp groepje en houden elkaar de avond zelf op de hoogte van de plannen (bv als het te slecht weer zou zijn) Rita 0475 944 291

Vertrek en Terug

  • Vertrek
    • 19u00 – aan OCP (*)
  • Terug
    • 21u00 – aan OCP (*)

Data

  • Woensdagen vanaf 12 mei – juli – augustus.
  • Als de weergoden ons gunstig gezind zijn: een rit van 120 minuten.
  • Vertrek 19:00 OCP. Einde +/- 21:00.
  • (*) Op 19 mei: vertrek 19u00 en terug aan OCP rond 22u00 (lange tocht 190 min)

Deelname

€10 verzekering per persoon – geldig tot 1 september 2021 – overschrijven op het rekeningnummer van DanceReactionVZW BE29 7360 2421 1264 met vermelding FIETSEN. Doe dit aub minstens 4 dagen voor je eerste deelname en stuur je rijksregisternummer, adres, e-mail, gsm door via contact of info@dancereaction.be Dank je wel.‘ Wie deelneemt aan deze fietstochten wordt automatisch lid van de Vereniging DanceReactionVZW.

Inschrijven

Laat je ons even weten dat je komt ? Doe het via contact

Sfeerbeelden juni 2020

10 juni – Afsnee – Drongen

3 juni 2020 – Naar Lozer -Wannegem – Lede

Sfeerbeelden juni 2019