Inschrijven

Lidgeld

 • Het lidgeld bedraagt € 235
  • Dit is inclusief één activiteitenreeks van 50 – 60 minuten per week gedurende één schooljaar. Duurt je les langer dan betaal je iets meer volgens de duur van de activiteit en in verhouding tot de gerelateerde kosten
  • Dit is inclusief gratis T-Shirt DanceReaction (Bestel hier je maat voor 15 september)
 • + € 10 . Dit is de eenmalige verplichte verzekering via Fedes Sportfederatie + €10 per persoon per schooljaar.
 • Een schooljaar bij DanceReactionVZW
  • telt 30 weken
  • begint de eerste week van september inclusief de proeflessenperiode
  • eindigt de laatste week van mei het daarop volgende jaar
  • Alle activiteitenreeksen worden verrekend per persoon
Prototype Grijze T-Shirt

Je kan in september witte T-Shirts bijbestellen à €15 ’t stuk.
Voorwaarde: Voor 15 september CASH betalen bij aanvang van je les.

Deelname in de kosten

50-60
minuten
75-90
minuten
1e activiteit
(incl. lidgeld)
€ 235€ 335
2e activiteit€ 175€ 275
3e activiteit € 175€ 275
4e activiteit€ 175€ 275
Verplichte verzekering pp+ € 10

Instappen tijdens het schooljaar

Start je later in het schooljaar met de lessen, dan worden het lidgeld en de deelname in de kosten voor 50/60 minuten en 75/90 minuten naar evenredigheid van het aantal resterende lessen berekend. Vraag zéker info via Rita Termote of Contact

Als er op 20 september 2019 te weinig betaalde inschrijvingen in een groep zijn, dan wordt die groep om financiële redenen definitief geannuleerd. In dat geval kiest de danser(es) een andere groep waar nog plaats is of krijgen de ouders het lidgeld + inschrijvingsgeld terug.

Wil je weten of er nog plaats is in een groep? Kijk je dan even op het uurrooster ?

Procedure AANMELDEN en INSCHRIJVEN

Rekeningnummer DanceReactionVZW BE29 7360 2421 1264

HUIDIGE LEDEN

 • Raadpleeg het uurrooster.
 • Maak een keuze van een of meerdere activiteiten afhankelijk van de leeftijd en niveau.
 • Maak de overschrijving van het totaal + € 10 (verzekering) van de gewenste activiteitenreeksen tot eind mei 2020. Totaalbedrag is dus inclusief jouw € 10 verplichte verzekering.
 • Mededeling: de NAAM van de DANSER(ES) en de CODE(s) op het uurrooster

Rekeningnummer DanceReactionVZW BE29 7360 2421 1264

NIEUWE DANSERESSEN en DANSERS

 • EERST AANMELDEN via “Contact
  • Raadpleeg het uurrooster. 2019-2020
  • Maak een keuze afhankelijk van de leeftijd en niveau
  • Meldt je danser(es) aan via “Contact” , zodat wij over alle gegevens voor de verzekering beschikken: adres- Rijksregisternummer – gsm – email….
  • Vul het document Privacyverklaring in.
  • Een aanmelding per e-mail of ‘Contact’ is niet voldoende om ingeschreven te zijn. Het is wél voldoende om deel te nemen aan de proeflessen.
 • DEFINITIEF INSCHRIJVEN:
  • Een danser(es) is pas definitief ingeschreven na betaling van alles.
  • Maak een overschrijving met vermelding van naam danser(es) + CODE(s)
   • Maak de overschrijving van het totaal + € 10 (verzekering) van de gewenste activiteitenreeksen tot eind mei 2020.
   • Totaalbedrag is dus inclusief jouw € 10 verplichte verzekering.

Rekeningnummer DanceReactionVZW BE29 7360 2421 1264

 • BEVESTIGING
  • Na ontvangst van jouw overschrijving ontvang je een e-mail met de “bevestiging van betaling”.
  • Bewaar die e-mail als bewijs van betaling tot de eerste dag in september waarop je les begint.
  • Ontvang je die email niet binnen de 8 dagen, neem dan a.u.b. contact op met info@DanceReaction.be

Volg je meerdere activiteitenreeksen dan bereken je je eindbedrag als volgt: eerst de langste /duurste dan de kortste/goedkoopste activiteitenreeks. Bv. een combinatie van één activiteitenreeks van 75 minuten (€ 335) + een reeks van 50 minuten (€175) als tweede plus eenmalige verzekering + € 10.

Wisselen

Dansers en danseressen kunnen enkel deelnemen aan de activiteit waarvoor ingeschreven zijn en kunnen tijdens het schooljaar niet van activiteit wisselen, noch invallen in een andere activiteit.

Andere Kortingen

Geniet van de korting op onze activiteiten via jouw ziekenfonds/mutualiteit. Hoe doe je dat? Download via je ziekenfonds-website het formulier voor deelname aan sportactiviteiten van de gezinsleden. Vul het document VOLLEDIG in, kleef er een klevertje op, en wij zetten er de stempel van DanceReactionVZW op. Dit vul je al vooraf in: “Verantwoordelijke Rita Termote,danslessen,het schooljaar, het betaalde bedrag.” Onvolledige ingevulde documenten mogen wij niet ondertekenen en geven wij jou niet-ondertekend terug.

Om de kwaliteit van de activiteiten hoog te houden , geven wij geen gezinskortingen.

Heb je een speciale vraag, wil je een mail sturen naar Info@dancereaction.be naar Rita Termote, verantwoordelijke Dagelijks Bestuur DanceReactionVZW . Dank je.

DD 01/07/19: PROMOTIE AFGELOPEN. Promotie – 3e les gratis – AFGELOPEN – Voorwaarde: Betaal je 1e + 2e lessenreeks in mei of juni en kies een 3e lessenreeks gratis. Bestaat deze lessenreeks niet voor je leeftijd/niveau dan heb je géén recht op deze promotie. Deze promotie is ook niet overdraagbaar op derden (zusjes bv). Deze promotie is niet cumuleerbaar met de vroegboekkorting op de 2e lessenreeks (tot 28 mei). Per lessenreeks zijn er slechts een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar. Deze aantal plaatsen zijn in verhouding tot het aantal betalende deelnemers per lessenreeks. Om de kwaliteit van de lessen te bewaren is het maximum aantal betalende deelnemers per groep 30. Als er 30 betalende deelnemers zijn, dan is er geen plaats meer voor 3e gratis lessenreeks – Ten laatste op 20 september zullen we weten of er nog gratis plaats is in de door jouw gekozen gratis 3e lessenreeks. Ondertussen mag je wel al komen meedansen, tenzij de les VOLZET is. WIL JE ECHT ZEKER ZIJN VAN JE PLAATS IN DE DERDE DANSLESSENREEKS , DAN RADEN WE JE AAN OM DIE DERDE LESSENREEKS IN MEI OF JUNI TE BETALEN _DAN KAN JE DIE LESSENREEKS ZEKER VOLGEN (tenzij volzet) en moet je niet wachten tot 20 september om te weten of je er nog bij kan .
Geen restitutie, uitbetaling in specimen of terugbetaling van deze 3e gratis lessenreeks mogelijk. Als op 20 september blijkt dat er geen mogelijkheid is om aan een derde lessenreeks gratis deel te nemen (omdat die volzet zijn) én je betaalde je eerste twee lessenreeksen voor 28 mei, dan ontvang je je € 25 vroegboekkorting terug. Eerlijk is eerlijk! Let op: Bij deze 3e lessenreeks-gratis-promotie zijn de langste lessen altijd jouw eerste twee lessen, de derde is de kortste van je hele selectie. Neem je echter 3 of 4 lange lessen, dan is je gratis-lessenreeks € 275 waard 🙂 Je begrijpt uiteraard dat we voldoende betalende inschrijvingen voor een lessenreeks moeten hebben, om de lessenreeks financieel te kunnen dragen wat ons in de mogelijkheid stelt deze lessenreeks te kunnen laten doorgaan en daarbovenop ook nog een aantal gratis plaatsen aan te bieden. Lessenreeksen waar er tegen 20/9 te weinig betalende deelnemers zijn, zullen dan worden geannuleerd.

dd 30/05/2019: Promotie AFGELOPEN – VROEGBOEKKORTING – AFGELOPEN – Korting € 25 op de tweede lessenreeks (€ 150 ipv €175 of € 250 ipv € 275) Voorwaarde : betalingen hiervoor zijn enkel mogelijk als je je 2e lessenreeks voor 28 mei overschrijft – Niet cumuleerbaar met de promotie voor gratis 3e lessenreeks!

Onze gegevens: DanceReactionVZW, Lijsterstraat 52, 9840 De Pinte – info@DanceReaction.be