Open Dans Dagen

Gratis proeflessen tijdens de Open Dans Dagen 2-26 september 2020 en eind mei 2021. Meer details lees je op het uurrooster.

  • Wil je aan een proefles deelnemen, neem dan zéker contact op

Tijdens de open-dans-dagen 2- 26 september neem je  gratis deel aan alle proeflessen passend bij je leeftijd en niveau. Kijk voor de dagen, leeftijd en niveau op het uurrooster. Al die proeflessen 2-26 september zijn voor iedereen, leden en niet-leden, dus ook jij, mag deelnemen aan de proeflessen. Ben je nog niet zeker of je een bepaalde les wel leuk zal vinden? Dan kan je de hele maand september proberen Kies je voor een moeilijkere les of voor een andere dansstijl of voor een andere choreografe? Dat is allemaal ok.  Breng zéker je vriendinnen en vrienden mee .. veel plezier.

Wil je zeker zijn van je plaats in de groepen dan kan je beter nu al inschrijven (& betalen).

Let op:  VANAF OKTOBER 2020: Als een les VOLZET is, dan is een les VOLZET, omwille van de kwaliteit van de dansles. Dan is er géén plaats meer in de groep en kan je er jammer genoeg niet meer bij. Kies dan zéker voor een andere les, passend bij je niveau en leeftijd. Tip: Schrijf zo snel mogelijk in !