WedstrijdTeam

 • Het wedstrijdteam GEN Z FORCE is de voortzetting van vorige schooljaren
 • Nieuwe dansers en danseressen mogen aansluiten mits het slagen in de auditie!
 • Onder leiding van choreografe Jennifer Piasecki en choreograaf Shahkaar Mughal
 • Leeftijd: °2009 en ouder – in uitzonderlijke omstandigheden °2008 en ouder

Wedstrijdteam Gen Z Force

Gen Z Force is een team samengesteld uit dansende jongeren die méér willen dan recreatief dansen. Elk teamlid doet auditie om deel uit te maken van het team na positieve feedback.

September 2023

 • Eenmalige proefles op woensdag 6 september met Shahkaar (en eventueel Jennifer)
 • Eenmalige auditie op donderdag 7 september met Jennifer (en eventueel Shahkaar)
 • Zondag 10 september: resultaten auditie per email.
 • Daarna persoonlijke feedback in de les en wekelijks training met Shahkaar resp. Jennifer op woensdag en donderdag
Gen Z Force_3e Plaats op DanceWavesCompetiton_Mei 2023

Een wedstrijdteam is meer dan enkel ‘deelnemen aan wedstrijden’: je groeit individueel als danser én als team in je niveau, je leert discipline maar ook hoe om te gaan met zowel winnen als verliezen. Daarnaast draait het ook om geduld en doorzetting: een groep kan niet zomaar iets bereiken zonder ervoor te werken. Er komt dus meer bij kijken dan enkele danspassen in formatie uit te voeren! Maar wat je in return krijgt, is vaker meer waard dan enkel prijzen winnen – je ontdekt jezelf en leert nieuwe tools elke les opnieuw. Grote plus? Je smeedt onvergetelijke vriendschappen die je meedraagt voor de rest van je leven.

Klinkt dit als muziek in jouw oren en wil je met ons trainen op woensdag & donderdag? Stoom jezelf dan klaar voor een auditie in september 2023 en lees verder!

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om de coaches Jennifer en Shahkaar aan te spreken!

Wat kan je verwachten binnen de trainingen?

 • Je leert nieuwe stijlen van zowel je coaches als van andere choreografen die binnen hun stijl naamsbekendheid hebben. Hierdoor ontvang je betere basics, ontwikkel je jezelf beter en leer je ook sneller aanpassen binnen choreografie (iets wat van pas kan komen indien je later verder wil dansen op professioneel niveau. Naast het dansen, leer je ook de achtergrond en de cultuur van elke dansstijl zodat je de movements beter begrijpt.
 • Je ontwikkelt je eigen danstaal: elk individu danst anders en dat vraagt naar ontdekking. Je leert buiten routines ook freestyle en impro: hoe leer je structuur, muzikaliteit, bewegingszin? Wat is belangrijk bij het maken van een choreografie? Onder begeleiding leer je vrij te bewegen en deze expressie te gebruiken.
 • Je schept een band binnen je team: teamwork makes the dream work & je bent maar zo sterk als je zwakste schakel. Je groeit niet alleen als persoon, maar ook als teamspeler.
 • Natuurlijk leer je de kracht van performance: als team sta je op een podium, en dan is er meer dan de routine belangrijk: naast je mentaliteit is ook présence en gezichtsexpressie van toepassing. Jaarlijks nemen we deel aan minstens 2 wedstrijden én shows. Dit kan groeien naarmate het team vordert.

Meer info vind je via onderstaande knoppen


Dance Waves Competition

We nemen deel aan enkele wedstrijden, georganiseerd door Dance Waves Competition.

 • Najaar 2023 … met de huidige danseressen
 • Voorjaar 2024 ….. met iedereen die er klaar voor is!

Op hun site vind je het schema van hun wedstrijden. In het WhatsApp-groepje van GenZForce, verneem je later welke data je moet vrijhouden.